citron, grädde och hallon på:D
Ingredienser
100 gram |
100 gram |
1 dl |
2 st |
1 st | ||
1 msk | ||
Servera med | ||
Tillagning
1. Smält smör och choklad ihop och tillsätt sedan grädden.
2. Vispa äggen fluffiga. Häll ner chokladsmeten i äggen.
3. Tillsätt innanmätet av vaniljstången/vaniljsockret och kakaon.
4. Häll i form. Grädda 6 minuter i ugnen på 200 grader.
5. Låt kakan svalna, bäst blir den när den stått i kylen några timmar. Servera med grädde och gärna lite hallon! I stället för florsocker kan man pudra lite kakao ovanpå
2. Vispa äggen fluffiga. Häll ner chokladsmeten i äggen.
3. Tillsätt innanmätet av vaniljstången/vaniljsockret och kakaon.
4. Häll i form. Grädda 6 minuter i ugnen på 200 grader.
5. Låt kakan svalna, bäst blir den när den stått i kylen några timmar. Servera med grädde och gärna lite hallon! I stället för florsocker kan man pudra lite kakao ovanpå
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar